1e LIVA Toystation in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Vandaag is ons eerste LIVA Toystation dan eindelijk geleverd. De eer was voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Omdat de kindjes in dit centrum erg ziek zijn is het fijn dat ons Toystation wieltjes heeft en zelf naar de kinderen toe kan komen, daar is dan ook direct gebruik van gemaakt. Samen met de pedagoge heeft onze vrijwilligster nog enkele bezoekjes gebracht en LIVA nijlpaardjes en prepaid tankkaarten uitgedeeld. Het is fijn om ouders waar je al een langere tijd contact mee hebt even te zien en te laten weten dat wij aan ze denken.

Binnenkort plaatsen wij wederom een LIVA Toystation, deze gaat naar het Maasziekenhuis in Boxmeer.

Op de foto van links naar rechts: Ko van uitdeelcadeutjes.eu (BEDANKT voor alle fantastische hulp!), Esther van Stichting LIVA en Sophie van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.

Zonder jullie donatie kan stichting LIVA helemaal niets. Blijven jullie aan ons denken? https://www.whydonate.nl/fundraising/stichting-liva-tbfu/n