Bedankt Steef en Suus!

Hier worden wij als vrijwilligers blij van.

Mama Dittie schrijft:

Toen het vorig jaar heel slecht ging met Lise kregen we via Imke Emons en Steef en Suus Photography & Styling een fotoshoot aangeboden. Wat was dat een fijne verrassing in zo'n moeilijke tijd! Het was een eind rijden dus de eerste week van de zomervakantie zijn we naar Den Haag gereden voor een fotoshoot. Wat was het geweldig, superlieve en geduldige mensen en wat voelden de meiden zich op hun gemak!!
Onlangs kregen we de fotos opgestuurd en wat zijn we er ongelofelijk blij mee!! Hier zit zeker een prachtig exemplaar in wat we straks in huis op kunnen gaan hangen!! (Het kiezen word nog moeilijk!) Super bedankt stichting Liva en Steef en Suus!! Wat zijn we er blij mee!! En wat zijn trots op onze lieve stoere dametjes!!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, staande mensen, boom en buiten