Bestuur, beloningsbeleid en hoofdlijnen beleidsplan/jaren.

Voorzitter:

Imke Emons

Penningmeester:

Geert Emons

Secretaris:

Anja Emons

Het beloningsbeleid.
De bestuurders, buddy's en experts van Stichting LIVA ontvangen géén beloning voor hun werkzaamheden. Onkosten, gemaakt in het kader van het uitoefenen van de bestuursfunctie worden vergoed, mits niet bovenmatig.
Stichting LIVA heeft geen personeel in dienst, en bestaat dus alleen uit vrijwilligers.
Aangezien stichting LIVA enkel uit vrijwilligers bestaat is het beloningsbeleid niet van toepassing

Hoofdlijnen van het  beleidsplan van Stichting LIVA:
Het beleid van Stichting LIVA is gericht op verwezenlijken van haar doelstelling, met name door steun en hulp in Nederland. Dat kan bij een zware tijd rond om de bevalling maar ook bij ziekte,ongeval en/of overlijden van een kind (of kinderen).
Stichting LIVA heeft géén winstoogmerk. De donatie's, opbrengsten van verkopen van artikelen, maar ook alle andere inkomsten, komen in zijn geheel ten goede van de stichting.
Binnen stichting LIVA kan geen enkele (rechts)persoon beschikken over het vermogen van de instelling als het ware het eigen vermogen.
Stichting Liva werft gelden ten behoeve van de doelstelling door middel van de volgende wervingsactiviteiten:
- eenmalige donatie's cq giften,
- vaste donateurs
- opbrengsten van actie's, verkopen van gedoneerde goederen en/of diensten.

Jaar 2016
Volledig PDF bestand bij ons op te vragen info@stichtingliva,nl Dit verslag zal via e-mail direct aan u worden verstuurd.
Natuurlijk zijn wij ook bereid om het verslag tijdens een gesprek verder toe te lichten.
Onze documenten zijn ook aan te vragen via onze accountant:
Lenssen Advies:
Langstraat 20B
5963 NW Hegelsom
lenssenadvies.nl

Jaar 2017
Volledig PDF bestand bij ons op te vragen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit verslag zal via e-mail direct aan u worden verstuurd.
Onze documenten zijn ook aan te vragen via onze accountant:
Lenssen Advies:
Langstraat 20B